Fegyver-optika és infra műszer javítás, szaktanácsadás
Menü
 
Képek
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cikkeim
 
Jogszabály gyűjtemény
 
Üres okmányok
 
Óra
 
Naptár
2018. Október
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Lőfegyver átadási-átvételi jegyzőkönyv

BEJELENTÉS

(vadászlőfegyver átadásáról)

 

A lőfegyverekről és lőszerekről szóló, 253/2004. (VIII. 31.) Kormány rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 37. § (2) bekezdésének előírása alapján az alábbi bejelentést teszem:

…………….….………………………..név………………...…………………………………………..……....szám alatti lakos (a továbbiakban átadó) a tulajdonomban lévő……….…………számú fegyvertartási engedélybe, ………………….nyilvántartási számon bejegyzett, …….………………………………gyártmányú, ……………………………..……………….típusú, ……………….kaliberjelű,………………………….……gyártási számú *golyós/*sörétes vadászlőfegyveremet

átadom,

…………………………………………………név…………………………………………….………………...szám alatti lakosnak (a továbbiakban átvevő), aki rendelkezik az………………………számú fegyvertartási engedéllyel és az átadás tárgyát képező, azonos jellegű vadászlőfegyver tartására bejegyzett engedéllyel.

Az átadás-átvétel időtartama, 20…. év ……………………hó….napjától, 20…. év …………….……..hó…..napjáig tart.

Az átvevő az átadástól kezdődően felelősséget vállal a fentiekben megjelölt lőfegyver és a hozzá tartozó lőszer Rendeletben meghatározott biztonságos szállításáért, tárolásáért és használatáért, valamint a határnap lejárta előtti visszaszolgáltatásáért. Az átvevő kijelenti, hogy a Rendeletben foglalt előírásoknak maradéktalanul megfelel és vele szemben kizáró körülmény nem áll fenn, valamint érvényes állami vadászjeggyel és kötelező balesetbiztosítással rendelkezik. Az átvevő az átadott lőfegyverrel okozott bármilyen eseményért, az abban bekövetkezett esetleges károsodásért anyagi és büntetőjogi felelősséget vállal.

Kelt: ………………………..………, 20.…év………………..hó.…nap

 

………………………………………. ………………………………………..

sz.ig.szám:…………………… sz.ig.szám:……………………..

átadó átvevő

A bejelentés átvételének igazolása:

Szám:

Kelt: ……………………, 20.…év…………..……..hó..…nap

P.H. ….......………………………

aláírás

 

*A nem kívánt rész törlendő (X).

A bejelentést 3 példányban kell benyújtani.

Forrás: BM

 
Elérhetőségek

 

Tóth Attila László

Fegyveroptika és infra műszerész, szaktanácsadó

 

Műhely nyitvatartás :

Hétfő-péntek : 08.00-16.00

Szombat : 09.00-11.30

Műhelycím : 9700 Szombathely, Thököly u. 46-48

(Belső udvarban !) Autóbeállási lehetőséggel!

 

Postacím :

T.A.L.  f-optika műhely

9700 Szombathely, Thököly u. 46-48.

(csomagot erre a címre kérem feladni !)

tel.: 20/9894-570

e-mail: fegyveroptikakukacfreemail.hu

 

Jobb, ha előtte hív telefonon és egyeztetünk időpontot, mert nem fog megtalálni!

 

 
Videó és DVD

Rendőrhatósági maroklőfegyverismereti vizsgára felkészítő képanyag

CD  -  2.800 Ft

Videókazetta  -  3.300 Ft

DVD  -  3.500 Ft

A videókazetta, CD, DVD tartalmazza mindazon fegyverek bemutatását, amelyek előfordulhatnak a rendőrhatósági vizsgán. Bemutatásra kerülnek a fegyverek működési elvei, technikai paraméterek, fegyverek szabályos töltetlenség ellenőrzése, részleges szét- és összeszerelés, végezetül a gyakorlati vizsgán a maroklőfegyverrel történő lövészet végrehajtása.

Megrendelés:

Tel.: 20/9894-570

e-mail: tal6770@freemail.hu

 
AK

 
Hirdetési felület

Csak fegyverrel, lőszerrel és optikával kapcsolatos cégeknek,magánszemélyeknek hirdetési felület kiadó!

 

Tóth Attila László

Monarchia Vadászbolt és Nagykereskedés hivatalos oldala

 

 

 

 
 

 

 

 

                        

 

 


 

 

 

 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?